• VPŠ A SPŠ MV V PRAZE | Pod Táborem 102/5, 190 24 Praha 9 – Hrdlořezy

Slavnostní vyřazení maturantů 2024

Dne 4. června se konalo slavnostní vyřazení maturantů naší školy. Rodiče, prarodiče, sourozenci a přátelé přišli, aby podpořili čerstvé absolventy. Celou akci organizoval a moderoval zástupce ředitelky pro vzdělávání a výchovu, plk. Mgr. Josef Dobsa.
Na slavnostní akci byli přítomni čestní hosté, včetně prvního náměstka policejního prezidenta genmjr. Ing. Tomáše Lercha, brig. gen. JUDr. Davida Fulky, MBA., plk. JUDr. Milana Štěpánka, Mgr. Bc. Václava Jarého a Ing. Mgr. Evy Hellebrandové. U slavnostního aktu předávání maturitního vysvědčení nesměli chybět ani ambasadoři jednotlivých tříd – plk. JUDr. Jiří Mazánek, plk. Mgr. Radim Kincl s mjr. Mgr. Klárou Rožánkovou a plk. Mgr. Jan Straka.
V hlavním sále vzdělávacího centra žáci převzali odznak absolventa školy a maturitní vysvědčení z rukou paní ředitelky, plk. Mgr. Ivany Ježkové, MBA, policejních ambasadorů a čestných hostů. Ambasadoři a třídní učitelé si pro ně připravili i drobné pozornosti. Celá akce byla provázena skvělou náladou a humorným nadhledem moderátora. Nechyběla ani nostalgická nálada, a to především ze strany třídních učitelů.
Na závěr bychom chtěli popřát všem absolventům hodně štěstí a úspěchů v dalším studiu i v osobním a profesním životě. Těšíme se na jejich budoucí úspěchy a doufáme, že se s některými z nich setkáme znovu, tentokrát už v řadách Policie České republiky.

 

Kompletní fotogalerii si můžete prohlédnout po kliknutí zde

maturitni vyrazeni 24

VYŠŠÍ POLICEJNÍ ŠKOLA A STŘEDNÍ POLICEJNÍ ŠKOLA MV V PRAZE

Pod Táborem 102/5
Praha 9 – Hrdlořezy

Loc: 50°5′24″N, 14°30′44″E

PODPORUJÍ NÁS

Logo skps prahalogo skp verze 1

SEKCE STŘEDNÍHO POLICEJNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ SOKOLOV

Komenského 759
356 01 Sokolov

Loc: 50°17.83429'N, 12°63.90087'E

VÝCVIKOVÉ A VZDĚLÁVACÍ STŘEDISKO KRYŠTOFOVY HAMRY

Kryštofovy Hamry č.p. 15
okres Chomutov

Loc: 50°30′11″N, 13°08′08″E

INFORMAČNÍ SYSTÉMY ŠKOLY