• VPŠ A SPŠ MV V PRAZE | Pod Táborem 102/5, 190 24 Praha 9 – Hrdlořezy

Oddělení zabezpečení výuky

Oddělení zabezpečení výuky je v organizační struktuře školy systemizováno a zařazeno jako součást úseku pro vzdělávání a výchovu. Předmětem jeho činnosti je koncepční, organizační, kontrolní, metodická, analytická a vyhodnocovací činnost na úseku výchovně vzdělávacího procesu.

ORGANIZAČNÍ A KOMPETENČNÍ SCHÉMA ODDĚLENÍ ZABEZPEČENÍ VÝUKY

  • Zajišťuje naplnění kapacity školy, organizaci školního roku vyššího odborného studia a středního odborného studia, organizaci studia vybraných typů vzdělávání policistů a zaměstnanců PP ČR a MV ČR,  organizačně připravuje všechny formy zkoušek, provádí plánování rozvrhu výuky všech typů studia i dalších činností školy.
  • U studia vyšší odborné školy plní úkoly studijního oddělení.
  • Provádí hospitační, kontrolní, analytickou a vyhodnocovací činnost, zpracovává a zástupci ředitele školy pro úsek vzdělávání a výchovy a vedení školy předkládá návrhy ke zkvalitnění evaluačního a edukačního procesu, připravuje podklady pro aktivy a služební shromáždění úseku pro vzdělávání a výchovu, zpracovává připomínky k interním právním aktům MV, Policejního prezidia a školy a participuje na tvorbě učebních dokumentů realizovaných typů studia.
  • Zajišťuje komplexní vedení stanovených a dalších písemností úseku pro vzdělávání a výchovu a jejich archivaci, zpracovává veškerá vysvědčení a osvědčení o absolvování jednotlivých typů studia, provádí redakční a vydavatelskou činnost, provozuje studijní knihovnu.

Kontakt

{module Kontakt - OZV}

VYŠŠÍ POLICEJNÍ ŠKOLA A STŘEDNÍ POLICEJNÍ ŠKOLA MV V PRAZE

Pod Táborem 102/5
Praha 9 – Hrdlořezy

Loc: 50°5′24″N, 14°30′44″E

PODPORUJÍ NÁS

Logo skps prahalogo skp verze 1

SEKCE STŘEDNÍHO POLICEJNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ SOKOLOV

Komenského 759
356 01 Sokolov

Loc: 50°17.83429'N, 12°63.90087'E

VÝCVIKOVÉ A VZDĚLÁVACÍ STŘEDISKO KRYŠTOFOVY HAMRY

Kryštofovy Hamry č.p. 15
okres Chomutov

Loc: 50°30′11″N, 13°08′08″E

INFORMAČNÍ SYSTÉMY ŠKOLY